Analyse van landelijke data brandonderzoek

Online

In het kort

Datum 27 januari 2022
Tijd 16:00 - 17:00
Toegang Gratis
Plaats Online

Sinds vorig jaar registreren brandonderzoekers de uitkomsten van de brand-onderzoeken in Nederland in een landelijke database. Door alle regionale brandonderzoeken te bundelen, is de brandweer nog beter in staat om te leren van brandonderzoek. Het IFV heeft nu voor het eerst een analyse kunnen maken van de gegevens uit de database.

Op initiatief van het IFV en de Vakgroep Brandonderzoek van Brandweer Nederland nemen we jullie in dit webinar graag mee in deze allereerste analyse van de data van brandonderzoek. Een belangrijke mijlpaal voor brandonderzoek. Maar zeker ook belangrijk voor veel andere collega’s binnen de brandweer die op basis van deze data kunnen leren van de praktijk.

Voor wie?

Het webinar is bedoeld voor brandonderzoekers en alle collega’s binnen de brandweer die interesse hebben in (de resultaten van) brandonderzoek. Ken je iemand voor wie dit interessant is, stuur deze uitnodiging gerust door.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en wil jij weten wat brandonderzoek voor jou kan betekenen?

Meld je aan via de aanmeld-knop. Het webinar vindt plaats op donderdag 27 januari 2022 van 16.00 tot 17.00 uur online. Terugkijken kan ook: door je aan te melden, ontvang je ook automatisch de terugkijklink.

Meer informatie?

Neem contact op met IFV Kennisevents per mail of bel 06-18 86 88 28.

Aanmelden
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box