Blue Light United Event

Apeldoorn

In het kort

Datum 23 mei 2024 t/m 25 mei 2024
Plaats Apeldoorn

Blue Light United Event is een splinternieuw evenement als nalatenschap van de World Police & Fire Games, wat in de zomer van 2022 georganiseerd werd in Rotterdam. Ruim 5.500 deelnemers afkomstig uit 70 verschillende landen deden mee aan de 62 sporten tijdens de WPFG2022. Bij dit unieke evenement worden sport en cultuur samengebracht.

 

Van 23 tot en met 25 mei 2024 wordt Blue Light United Event georganiseerd in het Orderbos in Apeldoorn. Ruim 1.500 politiemensen, brandweerlieden, BOA’s, ambulancemedewerkers en medewerkers van douane doen hieraan mee. Ruim 10 sporten, waaronder atletiek, CrossFit een survival run en voetbal worden georganiseerd.

Ook in het BLUE Village is genoeg te beleven voor jong en oud. Naast het sporten is er de gehele dag een uitgebreid cultureel programma met onder andere een infomarkt, optredens van bekende en minder bekende artiesten, clinics en demonstraties en een foodcourt.

BLUE levert een bijdrage aan:

  • De verbinding en ontmoeting tussen verschillende diensten en doelgroepen;
  • Een gezondere lifestyle en geestelijke gezondheid;
  • Stimuleren van sport en bewegen;
  • Begrip en tolerantie voor hulpverleners;
  • De ontwikkeling van een gezonde jeugd, door middel van sport en cultuur.

Dompel je onder in de wereld van sport en cultuur. Het belooft voor zowel deelnemers als toeschouwers een geweldig spektakel te worden. Ben jij erbij?

Naar de website van BLUE
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box