Herziening onderwijsstelsel veiligheidsregio’s

Amersfoort

In het kort

Datum 8 februari 2024
Tijd 10:00 - 16:00
Toegang Gratis
Plaats Amersfoort

In opdracht van de RCDV en het NIPV stelt een programmateam momenteel een programmaplan op dat moet bijdragen aan de verbetering, versimpeling en toekomstbestendig maken van het onderwijsstelsel van de veiligheidsregio’s. Tijdens deze bijeenkomst gaat het programmateam graag met jou in gesprek over de eerste schets van het programmaplan voor de herziening van het onderwijsstelstel veiligheidsregio’s. Jouw inbreng is belangrijk. Denk je met ons mee?

In opdracht van de RCDV en het NIPV stelt een programmateam momenteel een programmaplan op dat moet bijdragen aan de verbetering, versimpeling en toekomstbestendig maken van het onderwijsstelsel van de veiligheidsregio’s. Hiervoor hebben zij een perspectief, een reisdoel geschetst. Dit vind je terug in het rapport Het Onderwijsstelsel Veiligheidsregio’s. De zoektocht naar verbetering. Het team is al een tijdje onderweg en zoekt nu aansluiting bij andere reisgenoten. Wil je meereizen? Kom dan op 8 februari naar Amersfoort!

Om 10.00 uur start de gezamenlijke reis en hoor je meer over het reisdoel: een toekomstbestendig stelsel voor het onderwijs in de veiligheidsregio’s dat ten dienste staat van de duurzame vakbekwaamheid van professionals. Waartoe leiden we mensen op en hoe doen we dat dan?

Jouw ideeën

Het team is erg benieuwd naar jouw ideeën over vakbekwame professionals in de veiligheidsregio’s Graag willen zij deze ideeën op 8 februari bundelen. Het zou mooi zijn als er aan het einde van de dag een gezamenlijk beeld is van de kansen en mogelijkheden.

Voor wie?

Iedereen die inbreng wil geven aan het programmaplan over de herziening van het onderwijsstelsel veiligheidsregio’s is van harte welkom!

Programma

De bijeenkomst is van 10.00 tot 16.00 uur in de Prodentfabriek in Amersfoort. De inloop is vanaf 09.30 uur. Bekijk meer informatie over het programma en aanmelding op de website van het NIPV.

Aanmelden
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box