Incidentonderzoeksdag 2023

Arnhem, NIPV

In het kort

Datum 23 maart 2023
Toegang €100,00
Plaats Arnhem, NIPV

We blijven leren en daarom organiseren Brandweer Nederland en NIPV weer een Incidentonderzoeksdag. Het motto van dit jaar is: is het goed gedaan of is het goed gegaan? Onderwerpen die aan bod komen zijn onder meer: de natuurbrand in Ouddorp, batterijbranden in besloten ruimten, de grote stroomstoring in Flevoland en de gasexplosie in Bilthoven. Genoeg interessante casussen om over te leren én met collega’s te bespreken!

Voor wie?

De Incidentonderzoeksdag is alleen toegankelijk voor medewerkers van brandweer/veiligheidsregio’s en NIPV. De dag is vooral interessant voor de vakgebieden brandonderzoek, incidentbestrijding, kennisregie, risicobeheersing en vakbekwaamheid.

Programma

De ontvangst is vanaf 09.30 uur. Het programma start om 10.00 uur en wordt om 16.00 uur afgesloten. Aansluitend is er een netwerkborrel. Op de parkeerplaats is een dompelcontainer te bezichtigen.

Bekijk het volledige programma en de toelichting op de NIPV-website.

Datum en locatie

De Incidentonderzoeksdag vindt plaats op donderdag 23 maart bij NIPV, Kemperbergerweg 783 Arnhem.

Aanmelden

Deelname aan de Incidentonderzoeksdag bedraagt € 100 per persoon. Bij het aanmelden maak je een keuze uit diverse deelsessies.

Tip: wees er snel bij, want het aantal plekken is beperkt! Je ontvangt uiterlijk een week voor aanvang een bevestiging met meer informatie.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met het NIPV: telefoon 06 10 88 55 73 of e-mail kennisevents@nipv.nl.

Aanmelden
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box