Incidentonderzoeksdag 2023

Arnhem, NIPV

In het kort

Datum 23 maart 2023
Toegang €100,00
Plaats Arnhem, NIPV

Op donderdag 23 maart 2023 organiseren Brandweer Nederland en NIPV de jaarlijkse Incidentonderzoeksdag. Het motto van dit jaar is: is het goed gedaan of is het goed gegaan?

Meer informatie

Landelijk en in alle regio’s kennen we incidenten en evaluaties of onderzoeken. Maar wat betekenen deze voor jou?
Op de Incidentsonderzoeksdag komen we met collega’s uit het hele land en uit diverse vakgebieden samen om ervaringen van andere collega’s te horen, eigen ervaringen te delen en mee te denken over dilemma’s die we tegenkomen in het uitoefenen van ons brandweervak.

De kern van de Incidentonderzoeksdag is om van onderzoeken en incidenten te leren: naast het delen van ervaringen, kijken we naar evaluatieresultaten en de betekenis en praktische toepassing ervan in de regio. Daarmee vergroten we jouw en ons vakmanschap!

Programma

De dag start met een plenair deel. Hierna volgen drie rondes met workshops. Tijdens de pauzes is er voldoende gelegenheid om te netwerken en een demonstratie van een dompelcontainer bij te wonen. Het volledige programma volgt half januari, dus houd onze website in de gaten.

Voor wie

De Incidentonderzoeksdag is alleen toegankelijk voor medewerkers van brandweer/veiligheidsregio’s. De dag is vooral interessant voor de vakgebieden brandonderzoek, incidentbestrijding, kennisregie, risicobeheersing en vakbekwaamheid.

Aanmelden

Zet 23 maart alvast in je agenda! Vanaf half januari is het mogelijk om je aan te melden.

Stel een vraag