Innovation Friday Event

Rotterdam

In het kort

Datum 18 februari 2022
Tijd 10:00 - 14:00
Plaats Rotterdam

Innovatie betekent het durven vooruitkijken, vooruitdenken: wat voorzie jij, als professional, voor de toekomt als kans of ontwikkeling binnen het veiligheidsdomein? Op vrijdag 18 februari 2022 staat het IFV Innovatie Event gepland.

We nemen je die dag graag een klein stukje mee naar de toekomst: dat doen we niet alleen! Áls er een sector is waar vooruit wordt gekeken, dan is het wel de ruimtevaart, dus bereid je voor op een mooie ‘ruimtelijke’ beleving. Innovatie houdt echter ook in dat je door zelf te ervaren, eenvoudig nieuwe ervaringen op doet. Dus op deze dag worden jouw zintuigen ook zeker geprikkeld.

Voor wie?

Dit evenement is bedoeld voor onze collega’s uit de veiligheidsregio’s, ministeries en ook andere crisispartners, professionals uit het veld die innovatie willen ophalen of juist in contact willen komen met andere collega’s uit het veiligheidsdomein. Ken je iemand voor wie dit interessant is, stuur deze uitnodiging gerust door.

Waar en wanneer

  • Datum: vrijdag 18 februari 2022
  • Tijd: 10.00 uur-14.00 uur
  • Locatie: RDM Rotterdam

Uiteraard houden we rekening met de dan geldende coronamaatregelen.

Aanmelden

Ben je nieuwsgierig en wil je alvast een plek reserveren? Mail naar innovatie@ifv.nl en we zetten je alvast op onze gastenlijst. Later volgt meer informatie over het programma en kunt u zich aanmelden.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box