Veilig optreden bij incidenten met aardgas en elektriciteit

Online

In het kort

Datum 15 februari 2022
Tijd 20:00 - 20:45
Toegang Gratis
Plaats Online

Hoe treed je als brandweer veilig op nabij aardgas- en elektriciteitsleidingen? Wat mag je als brandweer bij incidenten met gas of elektriciteit van de netbeheerder verwachten en wat vice versa? In samenwerking met de energiesector heeft de Brandweeracademie twee e-modules ontwikkeld, één over aardgas en één over elektriciteit. Tijdens een kort webinar op 15 februari a.s. worden de e-modules gelanceerd

Voor wie?

Dit webinar is bedoeld voor medewerkers incidentbestrijding van de brandweer, brandweeropleiders, medewerkers vakbekwaamheid van de brandweer en medewerkers van de netbeheerders.

Programma

Tijdens het webinar gaan we met vertegenwoordigers van de netbeheerders en de brandweer in gesprek over de volgende vragen: wat is de aanleiding, hoe zijn de modules opgebouwd, welke onderwerpen komen aan bod en voor wie zijn deze e-modules bedoeld? Uiteraard is er ook ruimte om je vragen te stellen via de chat. Tijdens de uitzending zullen we die zo veel mogelijk beantwoorden.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Meld je aan via deze link. Kort voor aanvang van het webinar ontvang je een link waarmee je kunt inloggen. Ben je niet in de gelegenheid om het webinar live te volgen? Kijk de aflevering op een later tijdstip terug via het YouTube-kanaal van de Brandweeracademie.

Meer informatie

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem dan contact op met IFV Kennisevents, telefoon 0618868828, e-mail kennisevents@ifv.nl.

Aanmelden
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box