Veiligheidsregio’s op Reis

Arnhem

In het kort

Datum 9 november 2021
Tijd 10:00 - 16:00
Plaats Arnhem

Met de komst van de Omgevingswet gaan er een aantal zaken veranderen voor de veiligheidsregio’s. Daarom is het team Risicobeheersing van de veiligheidsregio IJsselland sinds mei 2019 bezig na te denken over haar toekomst. Dit hebben zij de Reis naar 2025 genoemd.

Delen van de bouwstenen

Het Instituut voor Fysieke Veiligheid (IFV) en de Veiligheidsregio IJsselland organiseren deze dag omdat elke Veiligheidsregio moet nadenken over haar toekomst. Met verschillende workshops en presentaties inspireren en geven wij andere veiligheidsregio’s bouwstenen om hun eigen reis te maken. Er zijn 5 workshops:

  • Gezamenlijke visie ontwikkelen door Change consultant Maaike Bakker;
  • Strategisch Omgevingsmanagement door Robin Schram en Jeroen Medema;
  • Gewoon aan de Slag en Productenboek en Communicatie;
  • Talenten en Motivatie Analyse en
  • Experimenteren door Ferenc van Damme.

Daarnaast zijn er presentaties van de Fred Heerink en Vincent de Winter over hun reis bij de veiligheidsregio’s van Drenthe en Hollands Midden.

Datum, locatie en tijdstip

Deze dag is op 9 november 2021 van 10:00 uur tot 16:00 uur in het Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG, Arnhem.

Aanmelden

Wij beloven u dat het een inspirerende dag wordt. Deelname is gratis en staat open voor onder andere HRM, adviseurs, teamleiders, en managers. U kunt zich aanmelden door te mailen naar: marijke.besselink@ifv.nl
Wij zien u graag op dinsdag 9 november!

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box