Firefighter Stair Climb sponsoren

Wil je sponsor worden van de Firefighter Stair Climb? Verken dan de mogelijkheden met je bedrijf of als particulier. Interesse? Neem contact op via: sponsoring@stairclimbalmere.nl.

Wil je de stichting Ambulance Wens Nederland steunen met een bijdrage en wil je meer over het werk van de stichting weten? Dan nodigen wij je graag uit om de Firefighter Stair Climb bij te wonen. Tijdens dit sportieve evenement zijn mensen van de stichting aanwezig om over hun projecten te vertellen. Ook is het mogelijk om via deze website een donatie te doen.

Maak het verschil!

Deelnemers betalen inschrijfkosten, waarvan een groot deel ten goede komt aan ons goede doel. Maar om deze stichting te helpen hebben we ook jouw hulp nodig! Graag willen we met de Firefighter Stair Climb namelijk zoveel mogelijk geld inzamelen voor de stichting Ambulance Wens Nederland. Met jouw bijdrage kunt je het verschil maken!

Stichting Ambulance Wens

Stichting Ambulance Wens vervult de laatste wens van niet meer mobiele terminale patiënten, die niet lang meer te leven hebben. Het gaat soms om hele kleine dingen die voor een terminaal zieke patiënt heel belangrijk, maar eigenlijk niet meer mogelijk, zijn. Omdat hij of zij niet meer mobiel is en niet op een gewone manier vervoerd kan worden. Lees meer op de website van stichting Ambulance Wens Nederland.

Sponsorpakketten

Als Firefighter Stair Climb bieden we verschillende mogelijkheden om het goede doel te sponsoren. Bekijk de mogelijkheden op onderstaande afbeelding. Uiteraard beantwoorden wij graag eventuele vragen of geven we uitleg over de verschillende opties.

Bezoek de pagina Overzicht sponsorpaketten (PDF)

 

Contact

Heb je vragen over sponsoring van dit evenement?
Stuur dan een mail naar: sponsoring@stairclimbalmere.nl.

Stuur een e-mail
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box