COVID-19: consequenties versoepelingen 15 februari

17 februari 2022

Afgelopen dinsdag 15 februari was er een persconferentie van de minister van VWS over de maatregelen als gevolg van Covid-19. Via deze site houden wij jullie op de hoogte welke consequenties dit heeft voor de brandweer.

Met de aangekondigde versoepelingen in stappen, vervalt de noodzaak om nog langer op landelijk niveau te adviseren over de impact van de kabinetsmaatregelen op de brandweer. Iedere regio bepaalt nu zelf op welke wijze zij de versoepelingen doorvoert in de eigen organisatie. Dat betekent dat je met vragen terecht kunt in jouw eigen regio.

Actuele maatregelen

Voor de actuele maatregelen ten aanzien van quarantaine en isolatie verwijzen we naar de website van de Rijksoverheid. Dit geldt ook voor de uitzonderingen voor essentiƫle beroepen, waar de brandweer onder valt.

Mochten de ontwikkelingen ten aanzien van Covid-19 weer leiden tot maatregelen vanuit het kabinet, dan zal wederom gekeken worden naar de impact op de brandweer en worden eventuele adviezen of aanvullingen op de brancherichtlijn weer vermeld via deze site. Voor nu is dit het laatste bericht in dit dossier.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box