Ga je mee op reis naar 2025?

20 oktober 2021

Met de komst van de Omgevingswet verandert er nogal wat voor de veiligheidsregio’s. Reden genoeg om met elkaar na te denken over de toekomst. Daarom organiseren Veiligheidsregio IJsselland, Instituut Fysieke Veiligheid (IFV) en Brandweer Nederland in samenwerking met de veiligheidsregio’s Drenthe en Hollands Midden op 9 november een inspirerende dag.

Met de komst van de invoering van de Omgevingswet gaat er een aantal zaken veranderen voor de veiligheidsregio’s. Daarom is het team Risicobeheersing van de veiligheidsregio IJsselland sinds mei 2019 bezig na te denken over haar toekomst. Dit hebben zij de Reis naar 2025 genoemd. De verschillende workshops en presentaties op 9 november bieden de veiligheidsregio’s bouwstenen en inspiratie om hun eigen reis te maken’, licht Marijke Besslink, landelijke projectleider Omgevingswet, toe. ‘En het is natuurlijke een geweldige mogelijkheid om elkaar weer eens fysiek te ontmoeten en samen te werken in netwerken.’

Programma

Naast presentaties van Fred Heerink, directeur Veiligheidsregio Drenthe, en van specialist Risicobeheersing Vincent de Winter (Hollands Midden) zijn er diverse workshops, zoals ‘Gezamenlijke visie ontwikkelen’ door Change consultant Maaike Bakker, ‘Strategisch Omgevingsmanagement’ door Robin Schram en Jeroen Medema en ‘Experimenteren’ door Ferenc van Damme.

Aanmelden

Ga je mee op reis naar 2025 op 9 november van 10.00 uur tot 16.00 uur in het Nederlands Openluchtmuseum, Hoeferlaan 4, 6816 SG, Arnhem?

Deelname is gratis en staat open voor onder andere collega’s HRM, adviseurs, teamleiders en managers. Je kunt je aanmelden door te mailen naar: marijke.besselink@ifv.nl.

Kijk voor meer informatie ook op de pagina over de omgevingswet.

Meer weten?

Dit is een afbeelding van Marijke Besselink Dit is een afbeelding van Marijke Besselink
Marijke Besselink
marijke.besselink@nipv.nl
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box