‘Grote dank voor de inzet van veel collega’s uit de regio’s’

23 december 2021

‘Drie jaar geleden gingen we van start met de hoge ambitie om meer dan dertig projecten in drie jaar tijd af te ronden. Landelijke trajecten om de noodzakelijke vernieuwingen binnen de brandweer in te voeren. Dankzij de inzet van veel collega’s uit de regio’s zijn de meeste projecten inmiddels afgerond’, stelt Programmamanager Max Krisman (Brandweer Nederland/IFV) dankbaar en trots.

In de visie ‘Brandweer over morgen’ is gekeken naar de toekomst en is er een fundering gelegd hoe de brandweer op de veranderende samenleving kan inspelen. Max legt uit: ‘Een paar jaar geleden hebben we deze visie geactualiseerd en de ambities en vraagstukken voor de toekomst vastgelegd. Op basis daarvan is een concrete uitvoeringsagenda opgesteld voor 2018 tot en met 2021.’

Meer informatie vind je op de pagina van de uitvoeringsagenda.

Het volledige artikel met meer informatie over de afgeronde projecten en het vervolg van enkele trajecten lees je in het volledige verhaal in de Brandweerkrant. Daarin staan meer verhalen voor en door de regio’s, waaronder een van de projecten van de Uitvoeringsagenda: Pilot manschap voor jeugdbrandweer.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box