Kom ook naar de openingsceremonie van de WPFG!

31 mei 2022

De World Police & Fire Games (WPFG) strijken deze zomer neer in Rotterdam. Het is een belevenis om als atleet deze ‘Olympische Spelen’ voor politie, brandweer, douane en Dienst Justitiële Inrichtingen mee te maken. En die beleving kan nog groter worden: ook als je niet deelneemt, kun je je kosteloos aanmelden voor de openingsceremonie op 22 juli in De Kuip!

De beelden van de zomer- en winterspelen zijn welbekend: een stadion stroomt vol met sporters uit alle hoeken van de wereld. Zij presenteren zich aan het enthousiaste publiek. Bij de WPFG in Rotterdam zal dat niet anders zijn. Wil jij ook een plekje in het stadion om dit mee te maken? Meld je dan nu aan! Je kunt tegelijkertijd maximaal vier introducés aanmelden die vanaf de tribunes de atleten kunnen verwelkomen en aanmoedigen. Tickets zijn gratis!

Aanmelden voor 10 juni

Speciaal voor de hulpdiensten is er een voorregistratie geopend. Reserveer jouw tickets voor 10 juni, want: vol = vol. Het grote publiek kan zich vanaf 11 juni aanmelden. Medio juli ontvang je de e-tickets in jouw mailbox. Let op: ben je inschreven als deelnemer van de WPFG, dan hoef je je niet aan te melden. Je ontvangt een e-mail op het e-mailadres waarmee je je hebt ingeschreven, waarin aangegeven wordt hoe jij jouw introducées kunt aanmelden.

Bezoek de pagina Aanmelden voor de openingsceremonie

WPFG

Van 22 tot en met 31 juli 2022 staat Nederland in het teken van de World Police & Fire Games. Rotterdam is tien dagen lang het kloppend hart van dit grootse en bovenal unieke breedtesportevenement. Deze internationale spelen worden dit jaar voor het eerst in de historie in ons land gehouden. Meer weten over de WPFG en hoe je kunt deelnemen aan de sporten? Je vindt informatie op de website van de WPFG.

Zie ook

Ook jij kunt meedoen aan de WPFG 2022

04 november 2021
Lees meer over Ook jij kunt meedoen aan de WPFG 2022
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box