Ook jij kunt meedoen aan de WPFG 2022

04 november 2021

In het herfstnummer van de Brandweerkrant vertelt Nicole van Batenburg, onder andere trainee Communicatie en woordvoerder Copi bij de Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond, hoe zij toewerkt naar haar deelname aan de WPFG 2022. En ook jij kunt meedoen!

Rotterdam de eer om dit grootste breedtesportevenement ter wereld voor collega’s van de brandweer, politie, Douane en de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) te organiseren.

Afwisseling

Nicole traint voor de onderdelen wielrennen en mountainbiken. ‘Ik vind de afwisseling heerlijk. Het houdt me gemotiveerd. In de winter richt ik me op het crossen en mountainbiken en in de zomer op de wegwedstrijden. Ik zit gewoon graag op de fiets, maar ik ken ook collega’s die zich voor een aantal verschillende sporten inschrijven. In totaal zijn er 63 sporten waaraan je kunt deelnemen. Dus voor elk wat wils. Er zijn geen limieten of kwalificatie-eisen en sporters worden ingedeeld naar leeftijd. Iedereen kan dus deelnemen.’

Het volledige verhaal van Nicole en nog veel meer inspirerende artikelen lees je in het herfstnummer van de Brandweerkrant.

Wil jij meer weten over de WPFG? Kijk dan op www.brandweernederland.nl/wpfg en bekijk de video.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box