Vernieuwde Brandweerkrant

31 maart 2022

Als het goed is liggen vanaf vandaag in alle kazernes één of meerdere exemplaren van de Brandweerkrant! Hij is niet te missen, want door het nieuwe, opvallende, frisse ontwerp valt hij behoorlijk op.

De krant staat weer boordevol verhalen door en voor de regio. Heel actueel is de inzameling van hulpverleningsmiddelen voor de brandweer in de Oekraïne. Dat toont maar weer eens hoe de brandweer snel in actie komt als er hulp nodig is. Verder laten Drenthe en Gelderland-Zuid het ontwerp voor hun nieuwe kazernes zien en vertellen duikers van Amsterdam-Amstelland over een bijzondere oefening waarbij zij werken aan stressbestendigheid.

Collega’s van Zuid-Holland-Zuid tonen ons o.a. hun nieuwe gereedschap en laten zien hoe de kantine in Zwijndrecht voorzien is van een realistische impressie van het brandweerleven. Verder komen aan bod het nieuwe Handboek C2000, het nieuwe natuurbrandverspreidingsmodel, de ‘Inscaperoom’ van Haaglanden en geeft de vrijwilligersploeg van kazerne Anjum ons een kijkje achter de schermen.

Bezoek de pagina Blader door de krant op Issuu

Brandweerkrant van Nederland, nr. 41

Lente 2022
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box