Webinar Brandweer op School

11 juni 2024

Het team van de landelijke leerlijn Brandweer op School timmert hard aan de weg en vertelt jou graag waar ze allemaal mee bezig is. Wil jij ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen rondom deze landelijke leerlijn? Sluit dan op 12 juni aan bij ons webinar.

Wat staat er op de agenda?

De landelijke leerlijn Brandweer Op School is op 19 april officieel gepresenteerd in de raad van Commandanten en Directeuren van de Veiligheidsregio’s (RCDV). Samen met vakregisseur brandveiligheid Carolien Angevaren blikken we hierop terug.

Daarnaast nemen we jullie mee in de beschikbare materialen van bij de leerlijn. En: we hebben mooi lesmateriaal, maar hoe zorgen we ervoor dat scholen het gaan gebruiken?

Ook laten geven we een inkijkje in hoe en hoeveel de leerlijn Brandweer op School al wordt gebruikt. En natuurlijk blikken we vooruit naar het komende jaar.

Voor wie?

Deze webinar is interessant voor onder andere brandweergastdocenten, (beleids)adviseurs en medewerkers (brand)veilig leven. Maar ook voor geïnteresseerde communicatiecollega’s die betrokken zijn bij (brand)veilig leven en afdelingshoofden Risicobeheersing van álle 25 veiligheidsregio’s en alle andere belangstellenden.

Tijd

Het webinar is op 12 juni, van 14:00 – 15:00 uur

Geen tijd?

Kun je het webinar niet bijwonen? Geen probleem! Als je je aanmeldt, ontvang je een link om het webinar terug te kunnen kijken.

Bezoek de pagina Aanmelden webinar

Meer informatie

Wil je meer weten over Brandweer op School? Neem dan eens een kijkje op brandweer.nl.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box