Brandveiligheid meubilair en matrassen

Arnhem

In het kort

Datum 20 april 2022
Tijd 09:30 - 17:00
Toegang Gratis
Plaats Arnhem

Al jaren pleiten het IFV en de brandweer voor een betere brandveiligheid van bekleed meubilair en matrassen. Waarom is dit zo noodzakelijk? Welke mogelijkheden zijn er om meubilair en matrassen brandveiliger te maken? En welke belemmeringen zijn er?
Met dit symposium willen we de noodzaak en (on)mogelijkheden in beeld krijgen door beleidsmakers, brandweer en bedrijfsleven met elkaar in verbinding te brengen!

Voor wie?

Dit symposium is bedoeld voor iedereen die te maken heeft met de productie, inkoop en verkoop van bekleed meubilair en matrassen. Daarnaast is het interessant voor beleidsmakers werkzaam bij de brandweer of andere overheden. Kent u iemand voor wie deze bijeenkomst ook interessant is, stuur deze uitnodiging dan gerust door!

Programma

Diverse organisaties vertellen tijdens het symposium wat hun organisatie doet aan brandveiligheid van meubels en/of matrassen. Bekijk het volledige programma.

Waar en wanneer

  • Datum: woensdag 20 april 2022
  • Tijd: 09.30 uur – 17.00 uur
  • Locatie: IFV, Kemperbergerweg 783 in Arnhem
  • Catering: inclusief lunch
  • Deelname: kosteloos

Dit is een live bijeenkomst en niet online te volgen.

Aanmelden

Meld je aan via het aanmeldformulier. Circa een week van tevoren ontvang je een bevestiging per mail met de praktische details.

Meer informatie?

Neem contact op met IFV Kennisevents per mail op kennisevents@ifv.nl of bel 06-1886 8828.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box