Meld je aan voor het Brandweerevent 2021

23 juli 2021

Misschien ben je al met je hoofd bij de zomervakantie of heb je zelfs al vakantie. Ook in deze periode gaat de voorbereiding van het Brandweerevent vol energie door. Zo is het programma is inmiddels bekend. Op 7 en 8 oktober 2021 gaat het Brandweerevent in ieder geval digitaal plaatsvinden en als de maatregelen het toelaten, komen we zelfs in het echt bijeen. Kijk jij daar ook naar uit? Meld je dan aan voor het Brandweerevent 2021.

Marijke van Dijk, lid van het Team Brandweerevent en werkzaam bij de Veiligheidsregio Noord- en Oost-Gelderland vertelt: ‘Er staat weer een inspirerend, leerzaam en interactief programma klaar, met sprekers uit het binnen- en buitenland! Zo bespreken brandweercollega’s actuele casussen zoals de recente brand in de Schilderwijk, Den Haag en de brand in Hapert. Richard Woods vertelt over de enorme bosbranden in Australië en we gaan dieper in op de natuurbrandbestrijding in De Peel. We gaan met je in gesprek over ontwikkelingen als de toekomstverkenning brandweer, situationele commandovoering, de Omgevingswet, brandonderzoek en vrijwilligheid. En dit is nog maar slechts een greep uit alle onderwerpen.’ Kortom, het Brandweerevent is hét evenement om alles te weten te komen over de meest uiteenlopende en actuele onderwerpen. Dus bekijk hier het hele programma en meld je aan!

Let’s get connected

Marijke: ‘Uiteraard is er ook dit jaar ruimte om elkaar te ontmoeten en je te laten inspireren door collega’s en sponsoren (link naar website sponsoren). Het is afhankelijk van de dan geldende maatregelen of we elkaar in het echt mogen ontmoeten. Dat hopen we natuurlijk wel, maar we kunnen elkaar in ieder geval digitaal ontmoeten op 7 en 8 oktober op het Brandweerevent. Ook digitaal hebben we veel mogelijkheden om deze ontmoetingen te faciliteren, zowel voorbereid als spontaan. Dus schrijf je snel in en let’s get connected tijdens dit unieke Brandweerevent 2021!’

Aanmelden

Nieuwsbrief

Wil jij het laatste nieuws over het Brandweerevent automatisch in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief! Ook via onze kanalen op Facebook, Instagram en Twitter houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen.

Bezoek de pagina Inschrijven nieuwsbrief

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box