Ontmoet elkaar op het Brandweerevent 2021

20 september 2021

Yes, het is definitief! We mogen elkaar live ontmoeten tijdens het Brandweerevent op 7 en 8 oktober 2021. De ruimte is maar beschikbaar voor een bepaald aantal personen, dus schrijf je snel in. Bij te veel aanmeldingen wordt in overleg met de regio’s bepaald wie al dan niet fysiek aanwezig kan zijn. Uiteraard is het ten alle tijden mogelijk om het Brandweerevent, of delen daarvan digitaal bij te wonen. Kijk dus snel op het programma welke sessies jij absoluut niet wilt missen en schrijf je in voor het Brandweerevent. Zowel voor de digitale als de fysieke versie dien je je aan te melden.

Heb je het inspirerende en leerzame programma al gezien? Het aanbod is heel divers met sprekers uit het binnen- en buitenland. Zoals je van ons gewend bent is kun je je eigen programma samenstellen. Zowel live als digitaal. Dus bekijk snel het programma en maak tijd vrij voor de sessies waar jij bij wilt zijn.
(tekst gaat verder onder video´s)

Brandweerevent op locatie

Wil je het Brandweerevent live meemaken? Dat kan! Meld je dan aan op de site en let’s get connected. Ons event volgt de maatregelen zoals ieder ander event. Dat houdt in dat de 1,5 meter regel niet langer wordt gehandhaafd en dat je een Coronatoegangsbewijs voor evenementen met CoronaCheck nodig hebt. Dit houdt in dat wij bij binnenkomst vragen om een coronatoegangsbewijs: een negatieve testuitslag, een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona. Kijk voor meer informatie hierover op de site van de Rijksoverheid. Tijdens het Brandweerevent vragen wij alle bezoekers om de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen te blijven volgen. Heb je ondanks de negatieve testuitslag toch klachten die passen bij het coronavirus? Kom dan niet, maar woon het Brandweerevent dan digitaal bij.

Brandweerevent digitaal

Dit jaar zenden we het gehele Brandweerevent ook live uit via een speciaal platform. Daardoor lijkt het alsof je er zelf bij bent! Dit platform biedt ook de mogelijkheid om tijdens de sessies vragen te stellen en contact met elkaar te leggen. Dus meld je aan, zet de sessies waar je bij wilt zijn alvast in je agenda en let’s get digital.

Volg je ons al?

Via onze kanalen op Facebook, Instagram en Twitter houden we je op de hoogte over de laatste ontwikkelingen rondom het Brandweerevent. Wil je meer weten over het Brandweerevent 2021 of heb je een vraag? Ga dan naar www.brandweerevent.nl.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box