Inschrijving voor de WPFG 2022 in Rotterdam is geopend

01 februari 2022

Van vrijdag 22 tot en met zondag 31 juli 2022 is Rotterdam het kloppend hart van de World Police & Fire Games 2022, de internationale spelen voor personeel van brandweer, Politie, Douane en Dienst Justitiële Inrichtingen. Verspreid over 45 locaties door heel Nederland, zullen zo’n 10.000 deelnemers van over de hele wereld het tegen elkaar opnemen tijdens 63 sportonderdelen.

Inmiddels zijn er ruim 1400 collega’s van alle Nederlandse diensten (circa 650 vanuit de brandweer) die hun belangstelling in een WPFG sport hebben getoond. Het is dus ook een mooi evenement om Nederlandse en internationale collega’s te ontmoeten. Sport verbroedert, zorgt voor fitheid en gezondheid en bovendien willen we met dit evenement ook alle hulpverleners bedanken voor het geweldige werk dat zij verrichten en hen een mooi podium geven.

Inschrijven

Wil jij deel uitmaken van dit unieke evenement? Dat kan! Schrijf je dan vanaf nu in via de website van de WPFG Rotterdam. Zowel beroeps- als vrijwillige brandweercollega’s mogen deelnemen. We streven natuurlijk naar zoveel mogelijk Nederlandse deelnemers!

Bezoek de pagina Schrijf je in voor de WPFG Rotterdam 2022

Meer informatie over het inschrijfproces vind je ook in de laatste nieuwsbrief van de Stichting WPFG Nederland.

Op de website van WPFG Rotterdam vind je tevens het Entry Book van de World Police & Fire Games. Hierin staat alle relevante informatie voor de deelnemers.

Vrijwilligers gezocht!

Wil je tijdens de WPFG 2022 een bijdrage leveren in de vorm van vrijwilligerswerk? Dat kan ook! Vul dan je gegevens in in het aanmeldformulier.

Meer informatie

Wil je meer informatie, of heb je een vraag? Kijk dan op de pagina World Police & Fire Games van Brandweer Nederland en op de website van WPFG Rotterdam. Of stuur een e-mail naar info@wpfgrotterdam.com of wpfg@brandweernederland.nl.

Ook jij kunt meedoen aan de WPFG 2022

04 november 2021
Lees meer over Ook jij kunt meedoen aan de WPFG 2022
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box