Brandweer Sportbond

Veel brandweercollega’s nemen deel aan grote evenementen zoals bijvoorbeeld de World Police and Fire Games (WPFG), World Firefighters Games (WFG) NK’s, obstacle runs enz. Vaak gebeurt dit onder de vlag van de brandweer. De Brandweer Sportbond kan dit soort evenementen faciliteren door bijvoorbeeld prijzen beschikbaar te stellen of brandweersportkleding te verstrekken.

Ook wordt er door de Brandweer Sportbond aandacht besteed aan evenementen en sportactiviteiten van ketenpartners, waaronder de politie. Veelal kan daar door collega’s van de brandweer aan worden deelgenomen. In sommige gevallen wordt echter wel gevraagd of er iemand binnen de brandweer beschikbaar is om het brandweerdeel (inschrijvingen, prijsuitreiking etc.) op zich te nemen. De BSN kan ook hier bijdragen in een financiële tegemoetkoming, kleding ter beschikking stellen of de kosten voor de prijzen op zich nemen.

Sportkalender

Uit alle sportevenementen die ons land rijk is, heeft de Brandweer Sportbond Nederland een sportkalender samengesteld met brandweergerelateerde sportevenementen waar je samen met collega’s aan mee kunt doen.
Weet je nog meer mooie brandweer gerelateerde sportevenementen? Laat het gerust weten.

23-05-2025 t/m 24-05-2025

Blue Light United Event

Locatie Apeldoorn
Bekijk Evenement
Lees meer over Blue Light United Event
15-09-2024

Firefighter Stair Climb

Locatie Almere
Tijd 09:00
Bekijk Evenement
Lees meer over Firefighter Stair Climb
07-09-2024 t/m 14-09-2024

World Firefighters Games 2024

Locatie Aalborg (Denemarken)
Bekijk Evenement
Lees meer over World Firefighters Games 2024

Over de Brandweer Sportbond

Contact

Brandweer Sportbond Nederland
Postadres:
Installatieweg 36
8251 KP Dronten

Stuur een e-mail

Het bestuur van de Brandweer Sportbond

Lees meer over Het bestuur van de Brandweer Sportbond

Reglement voor ondersteuning

De ondersteuning van de Brandweer Sportbond kan bestaan uit het delen van kennis of ondersteuning in financiële of materiële zin. Hoe dit werkt staat beschreven in het Reglement voor ondersteuning.

Download het reglement
Stel een vraag
Sluit stel een vraag box