Brandweer Sportbond

Contact

Brandweer Sportbond Nederland
Postadres:
Installatieweg 36
8251 KP Dronten

Stuur een e-mail

Het bestuur van de Brandweer Sportbond

Lees meer over Het bestuur van de Brandweer Sportbond

Archief

Deze website is vernieuwd en er wordt nog steeds hard aan gewerkt. Mis je informatie of kun je informatie niet vinden? Kijk dan eens op onze archief-website.

Naar het archief

Veel brandweercollega’s nemen deel aan grote evenementen zoals bijvoorbeeld de World Police and Fire Games (WPFG), World Firefighters Games (WFG) NK’s, obstacle runs enz. Vaak gebeurt dit onder de vlag van de brandweer. De Brandweer Sportbond kan dit soort evenementen faciliteren door bijvoorbeeld prijzen beschikbaar te stellen of brandweersportkleding te verstrekken.

Ook wordt er door de Brandweer Sportbond aandacht besteed aan evenementen en sportactiviteiten van ketenpartners, waaronder de politie. Veelal kan daar door collega’s van de brandweer aan worden deelgenomen. In sommige gevallen wordt echter wel gevraagd of er iemand binnen de brandweer beschikbaar is om het brandweerdeel (inschrijvingen, prijsuitreiking etc.) op zich te nemen. De BSN kan ook hier bijdragen in een financiĆ«le tegemoetkoming, kleding ter beschikking stellen of de kosten voor de prijzen op zich nemen.

Stel een vraag
Sluit stel een vraag box